این مشکل مربوط به امنیت گوشی های هوشمند می باشد که باعث میشود اگر گوشی شما سرقت شد قابل استفاده نباشد و اطلاعات شما نیز حفظ شود. در واقع اندروید نیز مانند اپل با ریست کردن گوشی و پاک کردن اطلاعات باز هم از شما میخواهد که اکانت خود را وارد کنید و در صورتی که اکانت یا پسورد صحیح نباشد اجازه راه اندازی به گوشی را نمیدهد.
روش عبور از این مشکل بسیار ساده است و شما باید قبل از ریست کردن و بازگرداندن به حالت کارخانه ابتدا به منوی setting رفته و سپس در قسمت acconts از تمامی اکانت های خود خارج شوید و سپس باز گرداندن به حالت کارخانه را انجام دهید ، در این صورت بعد از ریست شدن گوشی دیگر از شما پسورد و اکانت را نمیخواهد و مانند خالت کارخانه (صفر) بالا می آید و شما میتوانید هر اکانتی که میخواهید وارد کنید.
البته روش ساده تر این است که هنگام ساخت اکانت بر روی گوشی تمامی پیام ها را بخوانید و ترجمه کنید و همچنین پسورد هایی که وارد میکنید را در جایی امن یادداشت کنید تا هنگامی که اندروید از شما در خواست پسورد میکند بتوانید به راحتی با یاد آورده و وارد کنید تا اندروید و گوشی شما متوجه شود که شما صاحب اصلی هستید و گوشی شما به سرقت نرفته است.
در واقع این مسئله را نمیتوان بعنوان مشکل یاد کرد و این برای امنیت اطلاعات و کاهش احتمال سرقت گوشی می باشد. البته این روش در اندروید های قدیمی استفاده نشده و در ورژن های بالاتر اندروید استفاده شده و در هر ورژن قوی تر میشود و در ورژن های 5 و یا 6 اندروید به راحتی قابل شکستن میباشد ولی در نسخه های آخر تقریبا قابل شکستن نیست و در صورت که شما قبل از باز گرداندن به حالت کارخانه از اکانت های خود خارج نشده باشید و پسورد خود را نیز فراموش کرده باشید احتمال راه اندازی مجدد بسیار کم میباشد و در بعضی مواقع ممکن است گوشی و یا تبلت شما دیگر بالا نیاید.
پس بهترین راه این است که شما تمامی پسورد های خود را حفظ کنید و یا در جایی ایمن یادداشت کنید. یکی از روش های یادداشت ایمن استفاده از درایو گوگل می باشد که شما با ساختن اکانت گوگل میتوانید از آن استفاده کنید و در صورت نیاز با هر سیستم و یا گوشی دیگری میتوانید براحتی به آن دسترسی داشته باشید.
در پایان یادآوری این نکته که با بازگرداندن تنظیمات به حالت کارخانه تمامی اطلاعات موجود در گوشی پاک میشود و بهتر است قبل از انجام این کار از اطلاعات خود بک آپ تهیه کنید.